Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Handläggare
Lisa Gollwitzer Lyckberg
0370-33 11 01
lisa.gollwitzer@gnosjo.se

Anslut till Pluspolare

Genom att ansluta till pluspolare bidrar er förening, organisation, företag eller verksamhet till ett rikare fritids- och kulturutbud för personer med funktionsnedsättning.

Vårt fritids- och kulturutbud ska vara tillgängligt för alla. Vi hoppas därför att också ni vill vara med och bidra till att personer med funktionsnedsättning kan få en mer aktiv fritid. Anslut er förening, organisation, företag eller verksamhet till Pluspolare.

Så fungerar Pluspolarekortet

Pluspolarekortet är exakt vad det låter som. Det betyder att en person med funktionsnedsättning kan ta med sig sin "polare", det vill säga en stödperson. Pluspolaren får följa med på till exempel idrottsevenemang, konserter eller teater utan att betala entréavgift. Kortägaren/personen med funktionsnedsättning betalar som alla andra.

Syftet med kortet är att den som är kortägare spontant ska kunna ta med vem den vill. Det ska vara en hjälp för kortägaren att lättare ta del av evenemang eller vara aktiv i en verksamhet.

Kortet ska visas upp vid entrén eller för den som ansvarar för evenemanget. Kortet gäller i fem år och i hela Jönköpings län.

Här kan du se vilka föreningar, organisationer och verksamheter i Gnosjö kommun som är anslutna till pluspolarekortet.

Formulär för att ansluta

Det viktigaste med Pluspolarekortet är att fler människor ska kunna mötas. Ni som arrangör får också ytterligare betalande som annars inte hade kunnat delta.

Fyll i formuläret som skickas till handläggare på fritidskontoret.


Kontaktuppgifter till arrangör
Kontaktuppgifter till arrangör

Kontaktperson för pluspolare i föreningen * (obligatorisk)
Kontaktperson för pluspolare i föreningen
Kontaktuppgifter för denna undersida

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan