Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Verksamhetsutvecklare digitalisering
Magnus Handell
magnus.handell@gnosjo.se

Verksamhetsutvecklare digitalisering och informationssäkerhet

Att vara rådgivare och vägledare inom digitalisering är några av Magnus Handells arbetsuppgifter.

En man sitter vid ett skrivbord.

Magnus hjälper kommunens verksamheter med hur utveckling kan ske via digitala verktyg. Verksamheterna hanterar olika sorters information och ansvarar även för sin egen informationssäkerhet. Verksamhetsutvecklarens roll är att agera som en rådgivare och vägledare, för hur man ska arbeta med sin information på ett säkert sätt.

– Det kan innebära att man diskuterar exempelvis om vad man gör om nätverket skulle sluta fungera eller hur man förebygger att information hamnar i orätta händer, förklarar Magnus.

En typisk dag består av att hålla sig underrättad om vad som händer i omvärlden när det kommer till digitalisering och informationssäkerhet. Likaså består arbetsdagarna av att ta fram planer för hur kommunens ska göra för att fånga upp goda idéer och skapa en god informationssäkerhetskultur.

Magnus tycker att det är en bra arbetsplats med goda förutsättningar för trivsel. Främst är det den sociala gemenskapen som är väldigt bra här.

– Den är viktig för mig, eftersom jag själv är social och för att det underlättar arbetet att vara i nära kontakt med kollegor från alla avdelningar, säger Magnus.

Kontaktuppgifter för denna undersida

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan