Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Samhällsutvecklare
Lina Gerdin
lina.gerdin@gnosjo.se

Samhällsutvecklare

Lina Gerdin är samhällsutvecklare på Gnosjö kommun. Hennes arbete omfattar många olika delar, alltifrån utveckling av kollektivtrafiken, fiberutbyggnad till cykelvägsplanering.

En kvinna står framför kommunhuset i Gnosjö.

Lina Gerdin arbetar som samhällsutvecklare. Det är ett spännande arbete där man får vara med att utveckla kommunens framtid.

Samhällsutvecklaren Lina Gerdin övervakar många olika ämnesområden som kretsar kring kommunens utveckling. Hon har kontakt med många olika specialister för att hitta rätt information som behövs för att utveckla kommunen åt det håll vi önskar.

Eftersom arbetet är så brett finns det inte någon direkt vanlig arbetsdag för henne. Oftast beror hur arbetsdagen blir på vilka personer som behöver information. Sedan utreder hon dessa frågor med specialister. Hon sitter mycket i möten för att utreda och hitta information.

– Det allra bästa med att vara samhällsutvecklare är att man får en helhetsbild på kommunens utveckling.

Hon får alltså vara mycket delaktig och hon ser hur hennes arbete påverkar kommunen. Dels beror detta på att Gnosjö är en liten kommun, vilket betyder att hon också får en större variation på hennes arbetsuppgifter och att folk i kommunen är nyttoinriktade och lösningsfokuserade.

Kontaktuppgifter för denna undersida

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan