Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Kommunsekreterare
Christian Bagan
christian.bagan@gnosjo.se

Kommunsekreterare

Christian Bagan är kommunsekreterare i vår kommun. Han har mycket kontakter med politikerna som styr i Gnosjö.

En man sitter bakom en dator i Sessionsalen på Gnosjö kommunhus.

Christian Bagan är Gnosjö kommuns kommunsekreterare. Han organiserar arbetet med kommunfullmäktigesammanträdena och skriver protokoll. Han är med i den demokratiska processen.

Som kommunsekreterare ser man till att många demokratiska processer genomförs och planeras. Till exempel är det Christian som ansvarar för möten mellan politiker och även att val sker i kommunen. Oftast arbetar han på i sitt kontor och planerar möten mellan förvaltare och politiker. Han föreslår även ämnen som politiker behöver ta ställning till och beslut på.

– Det mest speciella med mitt arbete är att jag är med i den politiska processen. Oftast är jag på kontoret, men jag kan även jobba hemifrån. Jag arbetar främst med att ge förslag som förvaltningen och politiker ska ta ställning till. Det är ett självständigt och viktigt arbete. Som kommunsekreterare får man vara med om den politiska processen. Här i Gnosjö har vi en trevlig och bra stämning.

Han tycker att arbetsmiljön är trevlig och att det är bra stämning kolleger emellan, vilket gör att han trivs med sitt arbete. Dessutom arbetar han självständigt.

En kommunsekreterare arbetar med politikerna. Han ansvarar för protokollen, som visar vad politiker har sagt på exempelvis kommunfullmäktigesammanträden. Han organiserar möten för politiker, till exempel vad som ska göras vid mötet, när och var mötet ska hållas. Kommunsekreteraren ser även till att till att valen arrangeras och genomförs.

Kontaktuppgifter för denna undersida

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan