Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Enhetschef LSS
Malin Hill
malin.hill@gnosjo.se

Enhetschef för LSS

Malin Hill är enhetschef inom funktionshinderomsorgen LSS. Ett omväxlande och roligt arbete där man träffar många människor.

En glad kvinna i leopardmönstrad t-shirt mot en tegelvägg.

Malin Hill har ett roligt och omväxlande arbete där hon träffar många människor.

Som enhetschef har du ett övergripande ansvar, vilket betyder att du har lite koll på allt, från ekonomin till arbetsmiljön. Du har kontakt med personal, brukare och anhöriga men arbetar också tillsammans med de andra cheferna.

En vanlig dag svarar Malin på mejl och tittar genom scheman för att godkänna semestrar eller sjukfrånvaro. Men hon arbetar också mycket administrativt och ser till att dokument som behövs finns och att verksamheten fungerar.

– Detta arbetet är det roligaste jag haft, eftersom det är omväxlande och att du träffar många olika människor. Sen har jag världens bästa personal också! Arbetsmiljön är bra, eftersom alla är respektfulla och vågar visa sina åsikter. Dessutom är det ett väldigt flexibelt arbete och man själv får planera sin arbetsdag.

Detta är Malins första chefstjänst och tidigare har hon har arbetat som socialsekreterare. Att ha arbetat med myndighetsarbete tycker hon har varit till stor hjälp i det nya yrket. Utöver sin ordinarie tjänst arbetar hon som samordnare för suicidprevention och POSOM, eftersom psykisk hälsa är något hon brinner för.

Kontaktuppgifter för denna undersida

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan