1. Viktigt meddelande: Vattnet tillbaka i Nissafors
  2. Viktigt meddelande: Vattnet tillbaka i Marås
Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Turism- och destionationsutvecklare
Johan Svedberg
0370-33 10 22
johan.svedberg@gnosjo.se

Gnosjö turistinformation, under sommartid
0370-33 10 41
turism@gnosjo.se

Turism och sevärdheter

Med besöksmål som Store Mosse, High Chaparral och Isaberg nära, hittar många hit. På vår plats kan du vandra, cykla, möta cowboys eller uppleva tystnaden ute på mossen. För att bara nämna några saker.

På våra 450 kvadratkilometer finns ett varierat utbud av upplevelser. Med närhet till outdooraktiviteter finns det mycket natur att upptäcka här. Bland våra åtta naturreservat och en nationalpark kan du även hitta slingrande mountainbikebanor, fina paddelturer eller varför inte besöka High Chaparral eller Isaberg Mountain Resort?

Under 2023 flyttade vår turistinformation in på Gnosjöandans webbplats och får ett nytt namn: Visit Gnosjö.

Här jobbar vi för att hitta ett brett utbud av saker att uppleva, inte bara i Gnosjö kommun utan även i våra grannkommuner. Visit Gnosjö fyller vi med massa inspiration för dig som besöker oss men äver för dig som bor här. Glöm inte bort att även kika in i vår evenemangskalender också.

Följ oss på sociala medier

För inspiration och tips följ oss på @VisitGnosjo på Instagram och Facebook. Här lägger vi upp saker som händer i kommunen och vårt närområde. Vi tipsar om platser och event som du kan besöka hos oss. Vare sig du är besökare eller invånare är vi glada att du utforskar vår plats.

Vy över Svänö, Store mosse

Vy över Svänö, Store mosse

Kontaktuppgifter för denna undersida

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan