1. Viktigt meddelande: Vattnet tillbaka i Nissafors
  2. Viktigt meddelande: Vattnet tillbaka i Marås
Gnosjö kommun logotype

Sommarlovsaktiviteter

Här är årets program för sommaren. På en del aktiviteter är det begränsat antal platser. Anmälan gör du via e-post till Hammargården.

Anmäl dig till en aktivitet

Du anmäler dig genom att mejla till Hammargården, hammargarden@gnosjo.se.

Ange namn, telefonnummer och vilka aktiviteter du vill vara med på.

18 juni Skara Sommarland, 30 platser

OBS! Aktiviteten är redan fullbokad

Sommarens första aktivitet är en resa till Skara Sommarland med plats för 30 personer. Det krävs att du kan simma minst 200 meter. Vi bjuder på lunch bestående av focaccia-bröd, kyckling pastasallad och festis.

Buss både från Gnosjö och Hillerstorp

Bussen går från Hammargården klockan 8.30. Vi plockar även upp i Hillerstorp klockan 8.45. Vi är tillbaka i Gnosjö cirka klockan 18.15.

Barn som leker i bassäng.

På Skara Sommarland finns många badmöjligheter. För att följa med måste du kunna simma minst 200 meter.

19 juni Laserdome, 30 platser

Det finns 30 platser till Laserdome i Ulricehamn för elever i årskurs 4, 5 eller 6. Vi bjuder på hamburgare och festis. Du måste anmäla dig till Hammargården för att delta.

Buss både från Gnosjö och Hillerstorp

Bussen avgår från Hammargården klockan 9.00. Vi plockar även upp i Hillerstorp cirka klockan 9.15 vid busstationen.

Flicka spelar laserdome utomhus.

Laserdome utomhus är kul.

24 juni Boda Borg, 30 platser

För elever i årskurs 3, 4, 5 och 6. Boda borg kan jämföras med en variant av fångarna på fortet. Mat bestående av tacobuffé, inträde och bussresa ingår. Ni kan gärna ta med pengar till dricka, godis eller glass. Du måste anmäla dig till Hammargården för att delta.

Buss både från Gnosjö och Hillerstorp

Bussen går från Hammargården klockan 8.30. Vi hämtar också i Hillerstorp klockan 8.45. Vi är tillbaka i Hillerstorp cirka klockan 15.30 och till Gnosjö klockan 15.45.

26 juni Hela H-G gungar

Aktivitetsdag för dig som är mellan 6 och 13 år. Borgakungen kommer med sina hoppborgar och leksaker till Hammargården. Aktiviteten börjar klockan 9.00 och slutar vid 18.00-tiden. Kiosken är öppen för att handla under dagen. Du behöver inte anmäla dig till den här aktiviteten.

27 juni E-sport i Huskvarna

För elever i årskurs 4, 5, 6 och 7. Vi bjuder på fralla och festis. Du måste anmäla dig till Hammargården för att delta.

Buss både från Gnosjö och Hillerstorp

Bussen går från Hammargården klockan 9.00, vi plockar också upp i Hillerstorp cirka klockan 9.15. Vi förväntar oss att vi är tillbaka klockan 15.00 i Hillerstorp och 15.15 i Gnosjö.

3 juli Höghöjdsbanan Isaberg, 15 platser.

OBS! Aktiviteten är redan Fullbokad.

För elever från 12 till 15 år. De elever som anmäler sig och blir intagna till aktiviteten blir kontaktade av oss för att fylla i en blankett, eftersom Isaberg kräver det. Vi grillar hamburgare på plats och bjuder på festis. Vi bjuder på aktiviteten, maten och bussresan.

Bussen går både från Gnosjö och Hillerstorp

Klockan 10.15 går bussen från Hammargården, och är klockan 10.30 i Hillerstorp vid stationen. Tillbaka omkring klockan 15.00 i Hillerstorp och 15.15 i Gnosjö.

En pojke med hjälm på huvudet som är uppe bland trädtoppar.

För att få följa med på Höghöjdsbanan behöver din förälder fylla i en blankett.

4 juli Skateparken i Gnosjö

Vi ses vid skateparken i Gnosjö och testar Achery tag, spelar basket, fotboll, lyssnar på musik och äter hamburgare. Vi är på plats från klockan 11.00 till kl 17.00. Ingen anmälan krävs. Vi delar upp Achery tag i årskurs 4, 5 och 6, respektive årskurs 7, 8 och 9.

Kontaktuppgifter för denna undersida

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan