Gnosjö kommun logotype

"Gnosjö kommun runt" är igång igen fram till 31 oktober. Notera dina sträckor på hundpromenaden, eller dina cykelturer på foldern och var med och vinn fina priser. Skicka in foldern när du nått runt hela den streckade linjen på kartan.

Få bättre kondition med "Gnosjö kommun runt"

Senast uppdaterad 02 maj 2024

Från 24 april till 31 oktober pågår motionsaktiviteten "Gnosjö kommun runt". Var med i utlottning av fina priser genom att motionera mera och få bättre hälsa på köpet!

Varje år finns det möjlighet att delta i "Gnosjö kommun runt" där du noterar hur mycket du rör dig i vår folder. Du har sen chansen att vinna fina priser i utlottningen.

“Gnosjö kommun runt” är en utmaning för att vi alla ska må bättre. Aktiviteten är till för både för dig, som brukar motionera och för dig som inte är så aktiv, men vill börja röra på dig lite mer.

Aktivitetsperioden är 24 april till 31 oktober 2024. Du kan sätta igång när som helst under perioden. Du noterar bara alla dina promenader, vandringar, jogging- eller cykelturer.

Foldern har skickats hem till alla hushåll i Gnosjö. Om du inte fått den så finns den att hämta i Töllstorpshallen och på apoteket.

Skicka in foldern senast 31 oktober

När du fyllt i runt hela den streckade kommungränsen, lämnar du in den till Kronans apotek eller skickar den till fritidskontoret:

Gnosjö kommun, fritidskontoret
Töllstorpshallen
335 80 Gnosjö

Foldern måste vara inlämnad senast den 31 oktober 2024. Dragning av alla inkomna foldrar sker torsdagen den 4 november 2024. Namnen på vinnarna publiceras på vår webbsida.