Gnosjö kommun logotype

Nu invigs dagliga verksamheten Fabriken!

Senast uppdaterad 25 april 2024

Den 7 maj klockan 16.00 är alla varmt välkomna på invigning med öppet hus.

I byggnaden som tidigare hyste Holmgrens metall finns nu en daglig verksamhet inom LSS och dagverksamhet inom psykiatrin. I de totalrenoverade lokalerna samsas cirka 35 deltagare samt personal som ägnar dagarna åt exempelvis bakning, målning, industrijobb och snickeri.

Välkommen på en festlig invigning med musik, modevisning och möjlighet att gå runt och se verksamheten och lokalerna.

Under eftermiddagen har också vår butik öppet där du kan köpa våra fina handgjorda handdukar, kramdjur och mycket annat. Deltagare underhåller med musik och vi bjuder på snittar och bubbel.

Hållpunkter:

  • 16.00: Fabriken invigs genom att deltagare planterar ett träd utanför byggnaden. Kommunstyrelsens ordförande Kristine Hästmark (M) medverkar.
  • 16.30: Deltagare bjuder på modevisning med accessoarer från egna butiken.
  • 17.00: Möjlighet att gå runt och se verksamheten och lokalerna.
  • 18.00: Avslut

Hitta hit

Hembygdsvägen 4, Gnosjö

Har du frågor?

Enhetschef Johan Hammarström, telefon 0370-33 13 54.

Varför använder vi tecknade bilder i denna nyhet?

Vi vill uppmärksamma att bildstöd är ett komplement för de som har svårt att ta till sig information i text, men kan även vara helt nödvändigt för de som helt saknar läskunskaper.

För deltagarna på Fabriken hjälper det visuella stödet till att skapa ordning och struktur i vardagen och förklara vad som kommer att hända, och när det händer. Det är lättare att komma ihåg saker när texten kompletteras med bildstöd.

Bildstöd används i nästan all kommunikation just för att alla ska kunna ta del av information på sitt eget sätt, oavsett vilka förutsättningar eller begränsningar individen har - budskapet ser lika ut för alla och alla kan känna sig inkluderade.