Gnosjö kommun logotype

Låt er förening synas på Gnosjöandans webbplats

Senast uppdaterad 07 mars 2024

Gnosjöandans webbplats är ett skyltfönster för kommunens och näringslivets gemensamma arbete för att göra vår kommun mer attraktivt att bo och verka i.

Nu har avsnittet "Leva och bo" publicerats på Gnosjöandans webbplats . I sann Gnosjöanda har människor på vår plats gått samman och engagerat sig, varför vi här kan stoltsera med ett brett och skiftande utbud av föreningar. Här samlas också nyttig information om de aktörer som hyr ut bostäder och säljer tomtmark i Gnosjö kommun.

Föreningar är viktiga aktörer

Vad finns att göra? Hur hittar jag en gemenskap? Var får jag utlopp för mina intressen? Är frågor folk ställer sig innan de tar beslut att flytta till en plats. Som föreningar är ni viktiga aktörer för utvecklingen och attraktionen av vår geografiska plats. Vi vill gärna att just ni ska synas, som en del av Gnosjöandan. Det är människors engagemang, företagsamhet och hjälpsamhet, som är vår plats kärna och hjärta.

Bilder och text som beskriver er förening

  • För att synas på Gnosjöandan behöver vi fyra bilder från er verksamhet. Bilderna bör vara högupplösta med 300 dpi, i jpg-format.
  • Beskriv var ni finns och vilka typer av aktiviteter ni genomför och till vilka ni vänder er. Texten får vara runt 200 ord.
  • Vi behöver också veta hur man kommer i kontakt med er och om ni har en digital närvaro, skicka gärna en länk till hemsida eller facebooksida eller liknande.

Skicka in ditt underlag till vår samhällsutvecklare Lina Gerdin, lina.gerdin@gnosjo.se

Tipsa gärna om andra föreningar, stor som liten! Det är tillsammans vi gör vår plats välkommande.

Tipsa oss om era evenemang!

Har ni prova på dagar eller öppna aktiviteter?

Anmäl gärna detta till Evenemangskalendern på Gnosjöandan, så hjälps vi åt att ge fler möjligheten att testa det ni brinner för!