Gnosjö kommun logotype

Den här nyheten är äldre än ett år.

Skolkontorets lokal stängs

Senast uppdaterad 17 mars 2023

Personal som idag sitter i skolkontorets lokaler kommer att tilldelas nya kontorsplatser.

Vi har tidigare haft problem med kultur- och utbildningsförvaltningens lokaler och vidtagit ett antal åtgärder för att komma tillrätta med inomhusklimatet. Det har visat sig att problemen återkommit. För att inte utsätta personalen för hälsorisker väljer vi nu att flytta dem till andra lokaler.

Planen är att den personal som idag arbetar i lokalerna kommer att kunna flytta in i dagverksamhetens lokaler. Det kan ske när den flyttar in i Fabriken. Tidsplanen för att flytta in där är augusti – september. Fram till dess löser vi situationen genom att personalen får flytta in där det finns lediga kontor, eller där det går att dela kontor.

På Skolkontoret finns totalt 15 personer, 8 - 9 av dem kommer att flytta in i kommunhuset. Flytten kommer att genomföras successivt, med start vecka 12.