Gnosjö kommun logotype

Direktkontakt

Affärsutvecklare Science Park
Maria Kristiansson
0370-33 10 05
maria.kristianson@gnosjo.se

Turism- och destinationsutvecklare
Johan Svedberg
0370-33 10 22
johan.svedberg@gnosjo.se

Näringslivschef
Eric Liljendahl
0370-33 10 09
eric.liljendahl@gnosjo.se

Rådgivning och stöd

Vi är stolta och måna om vårt lokala näringsliv. Du som vill kan få hjälp att utveckla ditt företag, komma vidare med en affärsidé eller stöd när ditt företag har det svårt. Det finns möjlighet att hyra en kontorsplats till reducerat pris.

Affärsutvecklare och Science Park

Gnosjö kommun är en del av Science Park. Science Park har affärsutvecklare och kreativa kontors -och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Region Jönköpings län. Du kan få hjälp med att starta eget, utveckla en ny idé eller att söka finansiering. Science Park erbjuder också en rad kostnadsfria utbildningar.

Boka ett möte med vår affärsutvecklare

Du är välkommen att boka ett möte med vår affärsutvecklare. Det spelar ingen roll hur långt du kommit med din idé eller affärsplan. Vår affärsutveckling är kostnadsfri och öppen för alla. Kontaktuppgifter finns att klicka fram högt upp på sidan.

På Science Parks webbplats kan du läsa mer om stöd och utbildningar.

Turism- och destinationsutvecklare

Trots att vi är en liten kommun med en stark tillverkningsindustri, finns också en självklar plats för dig som vill satsa på upplevelser. Med starka varumärken som High Chaparral och Store mosse finns möjligheter till fler verksamheter som riktar sig till våra kommuninvånare och besökare.

Om du funderar på att satsa på något inom besöksnäring kan du få hjälp och konsultation av vår turism- och destinationsutvecklare. Kontaktuppgifter finns att klicka fram högt upp på sidan.

Hyr kontor

Vi erbjuder en kontorsplats med reducerad hyra för nystartade företag. Är du intresserad och vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontorsplats månad 1 - 3
kostnadsfritt

Kontorsplats månad 4 - 12
1064 kronor exklusive moms
1330 kronor inklusive moms

Kontorsplats månad 13 - 24
2128 kronor exklusive moms
2660 kronor inklusive moms.

Kontorsplats månad 25 - 36
3191 kronor exklusive moms
3989 kronor exklusive moms.

Företagsjouren

Företagsjouren är en neutral samtalspartner för företag i svårigheter. Jouren bemannas av rådgivare med många års erfarenhet av företagande. Sedan starten 2009 har företagsjouren i Region Jönköpings län räddat fler än 2000 arbetstillfällen.

Uppdraget är att stötta små och medelstora företag, samt gröna näringar med tyngdpunkt på det professionella lantbruket. Stödet från Företagsjouren är kostnadsfritt och arbetet bedrivs under sekretess.

Vad gör Företagsjouren?

  • Analyserar företagets lönsamhet och problem.
  • Erbjuder rådgivning vid olika typer av problem som finansiering, förhandlingar, avtal, skatter, sjukdom, revision/redovisning och andra typer av ägarfrågor.
  • Söker lösningar vid finansieringsproblem och erbjuder stöd vid kontakter med banker och myndigheter.
  • Förmedlar specialistkompetens inom revision/redovisning, juridik och personalfrågor.

På Företagsjourens webbplats hittar du kontaktuppgifter.

Näringslivschef

Näringslivschefen driver de övergripande näringslivsfrågorna. Det huvudsakliga uppdraget är att skapa goda förutsättningar för att vårt framgångsrika näringsliv ska kunna fortsätta expandera och utvecklas. Till näringslivschefen ska du vända dig till med de större frågorna som rör din verksamhet. Vi diskutera gärna utmaningar som till exempel kompetensförsörjning.

Kontaktuppgifter för denna undersida

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?
Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan