Om webbplatsen

Målsättningen med Gnosjö kommuns webbplats är att ge dig en överblick över kommunens service och tjänster, samt att informera om aktuella frågor och aktiviteter.

Vår målsättning är att informationen på webbplatsen ska vara rätt, uppdaterad och lätt att förstå. Ibland kan det bli fel, exempelvis felskrivningar eller felaktigt innehåll. Du får gärna hjälpa oss att göra sidan bättre genom att meddela om du hittar fel, så rättar vi till det.

Frågor och synpunkter

Har du frågor eller synpunkter kring innehållet på gnosjo.se är du välkommen att höra av dig till oss. Skicka i så fall e-post till: kommunikation@gnosjo.se

Ladda hem pdf-läsare  

För att kunna läsa pdf-filer måste du ha ett program som heter Adobe Reader. Det finns på de flesta datorer, läsplattor och mobiler. Flera moderna webbläsare klarar idag även att öppna pdf-filer. Om du saknar det kan du ladda ner det från Adobes webbplats. Adobe Reader är gratis.

Ladda hem Acrobat Readerlänk till annan webbplats

Cookies

På gnosjo.se används tillfälliga kakor. De försvinner från din dator när du lämnar vår webbplats. Gnosjö kommun lagrar inte några personliga uppgifter om dig som besöker vår webbplats.

Kakor är små textfiler med information som lagras på besökarens dator. Det används för att underlätta och förbättra webbplatsen för besökaren.

Vill du hindra din dator från att acceptera cookies gör du den inställningen i din webbläsare.

Post- och telestyrelsen, PTS, är den myndighet som bevakar området elektronisk kommunikation i Sverige.

Senast uppdaterad: 2020-10-09

Kontakta oss

Kommunikatör
Peter Dallmann
tel 0370-33 10 21
peter.dallmann@gnosjo.se