Gnosjö kommun logotype

Gårdsrundan 9 och 10 september

Senast uppdaterad 22 augusti 2023

Gårdsrundan anordnas för tredje året i rad. Förra året var antalet besökare över 13 000. Passa på att smaka bra mat.

Helgen 9 och 10 september 2023 arrangeras Gårdsrundan med syftet att fler invånare i Jönköpings län ska få möjlighet att upptäcka matproducenter, förädlare, öppna gårdar, kaféer och restauranger, som jobbar med lokala råvaror. Ambitionen är att fler ska få kunskap om hur mat produceras i vårt län och upptäcka alla matpärlor i närområdet.

Bild på broschyr för Gårdsrundan.

Digital karta med information

Över 70 besöksmål visar upp sin verksamhet, hur mat produceras och förädlas. Öppetiderna är klockan 10 till 16 både lördag och söndag, om inget annat anges. Alla besöksmålen kan du hitta på en interaktiv digital karta.

Gårdsrundan anordnas inom ramen för arbetet med den regionala livsmedelsstrategin och finansieras av Region Jönköpings län. Genomförandet är ett samarbete mellan Region Jönköpings län, LRF, Länsstyrelsen i Jönköpings län, Hushållningssällskapet Jönköping, Jönköpings kommun, Vetlanda kommun, NUVAB och Enter Gislaved.

Kossor och kalvar.