Gnosjö kommun logotype

Har du en projektidé?

Senast uppdaterad 02 augusti 2023

Välkommen på informationsträff för föreningar och företag som verkar i Gnosjö kommun. Under kvällen utlovar vi inspiration och tips på stöd som du kan söka.

Har din förening eller företag en projektidé? Nu är det dags att komma på hur ni ska gå till väga, och fundera över finansieringen.

Den 29 augusti klockan 18.30 har vi en informationsträff på Hylténs industrimuseum. Vi bjuder på kaffe/te och fralla.

Anmäl dig senast 24 augusti till sofia@leadervastrasmaland.se.

Finansiering genom Leader

Föreningar och företag som vill bidra till en levande landsbygd kan söka Leaderstöd för att genomföra projekt. Vår kommun tillhör Leadersområdet västra småland. Under kvällen får du höra exempel på tidigare projekt, lära dig vad som krävs för att kunna få Leaderstöd, och hur du ansöker.

Inspiration

André Schurtenberger, "Vandra med André", har sökt Leaderstöd för att satsa på snöskovandring. André kommer berätta om hur han förverkligar sin nya satsning i Store Mosse nationalpark. 

Hjälp att utveckla din idé

Har du en idé du vill utveckla? Eller söker du kapital för att utveckla ditt företag? Under kvällen får du träffa Maria Kristiansson, vår affärsutvecklare på Science Park. Du kommer att få veta mer om Science Parks individuella coachning med affärsutveckling, och var du kan hitta finansiering.

På plats finns också vår näringslivschef Eric Liljendahl och andra representanter som berättar mer om vad vi som kommun kan hjälpa dig med.

Logga för Science Park, Leader Västra Småland och Europeiska unionen.