Gnosjö kommun logotype

Nu smygstartar ny turistinformation

Senast uppdaterad 11 september 2023

Inom kort kommer vår nya webbplats för turistinformation lanseras. Lanseringen görs stegvis och först ut är den nya kalendern för evenemang. Nu har du, som håller i event eller evenemang, möjlighet att fylla på evenemangskalendern på gnosjoandan.com/visit-gnosjo.

Johan Svedberg, vår turist- och destinationsutvecklare, är mannen bakom verket. Under en tid har det byggts en helt ny webbplats för turistinformation. Vår turistinformation finner du nu tillsammans med vårt platsvarumärke Gnosjöandan, eftersom besöksnäringen är en bidragande faktor till hur attraktiv en plats är.

Webbplatsen kommer publiceras stegvis med intentionen att allt ska vara klart inom ett par veckor. I det första skedet är Evenemangskalendern den viktigaste detaljen.

– Här finns mycket att uppleva och för att underlätta för våra besökare vill vi samla så mycket som möjligt av det som bjuds på en gemensam plats. Evenemangskalendern ska vara ett levande verktyg till nytta för våra besökare och våra hemmaturister. Jag hoppas att alla som har något av besöksvärde vill lägga in sitt evenemang för att visa upp vår plats där Gnosjöandan i allra högsta grad är levande.

Det är här vi behöver din hjälp att förmedla det som händer som är av betydelse för våra besökare. Tillsammans kan vi visa upp vad vår trakt har att ge! Förutom natur, sjöar, skogar, vandring, fiske finns här även spännande industrimuseum, våffelcaféer och mycket annat.

Lägg in ditt evenemang

Se till att nå ut, fyll i evenemangskalendern på gnosjoandan.com

Snart fylls också Visit Gnosjö på med destinationer och smultronställen väl värda att besöka i vår trakt.

Moln med en logotyp på föreställande Visit Gnosjö