1. Viktigt meddelande: Eldningsförbud i hela länet
Gnosjö kommun logotype

Dags för Gnosjö kommun runt!

Senast uppdaterad 18 april 2023

Cykla till arbetet, jogga i elljusspåret eller ta en promenad med eller utan stavar och notera din sträcka. Du väljer själv hur du rör dig för att må bättre. Foldern finns i Töllstorpshallen och på apoteket.

“Gnosjö kommun runt” är en personlig utmaning och aktivitet för att vi alla ska må bättre och öka vårt välbefinnande. Aktiviteten är till för både för dig som brukar motionera och för dig som inte är så aktiv, men vill börja röra på dig lite mer.

Så kommer du igång

Hämta en folder på apoteket eller på Töllstorpshallen. I foldern noterar du din sträcka när du till exempel har cyklat till arbetet, gått och handlat, promenerat med din vän, vandrat i skogen, joggat eller liknande.

Det viktigaste är att du rör på dig genom att promenera, vandra, jogga eller cykla. Då får du notera din sträcka i foldern. Det har ingen betydelse var någonstans du motionerar.

24 april till 31 oktober

Aktivitetsperioden för Gnosjö kommun runt är 24 april - 31 oktober 2023. Under denna period noterar du allt, då du promenerar, vandrar, joggar eller cyklar.

Notera din motion och delta i utlottning

  • Mellan varje streck på foldern är det 2 kilometer promenad, vandring, joggning eller 5 kilometer cykling.
  • När du avverkat 2 kilometer promenad, vandring, joggning eller 5 kilometer cykling, fyller du i din sträcka mellan strecken med färgpenna.
  • Var du börjar att fylla i har ingen betydelse, men ett tips, börja där du har närmast till kommungränsen.

Skicka in foldern senast 31 oktober

När du fyllt i runt hela den streckade kommungränsen, lämnar du in den till Apoteksgruppen eller skickar den till oss på fritidskontoret:

Gnosjö kommun, fritidskontoret
Töllstorpshallen
335 80 Gnosjö.

Foldern måste vara inlämnad senast den 31 oktober 2023. Dragning av alla inkomna foldrar sker torsdagen den 2 november 2023. Namnen på vinnarna publiceras på vår webbsida.

Cyklar mot en blå himmel.