Starta eget, rådgivning och utveckling

Starta Eget

Har du en affärsidé? Går du i starta-eget tankar? Boka då in ett möte med vår affärscoach för att gå igenom din idé och för att se hur vi kan hjälpa dig vidare. Väljer du att satsa på ditt företagande så erbjuder vi dig hjälp med affärsutveckling-där vi tillsammans med dig tar fram handlingsplan och målsättningar som ska leda till rejäl kickstart för ditt företag. Vår affärsutveckling är kostnadsfri och öppen för alla.

Utveckla verksamheten

Vi finns här för nya idéer i redan existerande företag. Det kan handla om en engångsinsats eller en längre relation. Du kan också få hjälp med att hitta kapital till din utveckling.

Science Park

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors -och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Region Jönköpings län och kan vara resurser för dig. Du kan få hjälp i att starta eget, att utveckla en ny idé eller att söka finansiering. Du kan söka till att bli inkubatorsföretag eller helt enkelt fylla på med kunskap för att nå dina framgångar.

Du kan också ha ditt företag hos oss, läs mer om det nedan.

Gnosjöandans Tillväxtarena

Gnosjöandans Tillväxtarena ingår som en del i Science Park i länet, vars syfte bland annat är att stimulera det kunskapsintensiva nyföretagandet. Vi erbjuder därför kontorslokaler i en kreativ miljö och reducerad hyra för nystartade företag.

Är du intresserad är du varmt välkommen att kontakta oss!

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Senast uppdaterad: