Feriearbete för ungdomar 2022

Anmälan till feriearbete stängd - besked om plats på väg ut

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till feriearbete för sommaren 2022. Sista datumet för anmälan var den 20 mars. Nedan kan du läsa mer om hur många platser vi kan erbjuda i år samt vad som krävs för att kunna arbeta inom vissa verksamheter.

Erbjudande till de som har fått plats som feriearbetare har skickats ut och ska besvaras senast torsdagen den 14 april. Har du inte fått något besked ännu, står du på reservplats. Skulle en plats bli ledig och du står i tur, kontaktar vi dig.

Eftersom vi fortfarande har ett osäkert läget gällande corona och smittoläget så är det svårt att i nuläget säga hur sommaren kommer att se ut. Det kan ske förändringar långt fram och även nära inpå starten av första perioden. Vi vet inte säkert hur många feriearbetare vi i verkligenheten kommer kunna ta emot men vi hoppas kunna få till så många platser som möjligt.

Cirka 80 feriearbetsplater

Kommunen erbjuder i år cirka 80 feriearbetsplatser för ungdomar födda 2003, 2004, 2005 och 2006 och som är skrivna i Gnosjö kommun. Det finns platser i Gnosjö, Hillerstorp, Åsenhöga och Kulltorp.

Varje period är max 3 veckor och omfattar ca 20 timmars arbete/vecka för ungdomar födda 2006 och ca 30 timmars arbete/vecka för de som är födda 2003-2005.

Registerutdrag krävs inom vissa verksamheter

Observera att om du blir erbjuden plats inom förskola/fritidshem måste du lämna registerutdrag till personalen på arbetsplatsen för att kunna arbeta inom barnverksamhet. Ta kontakt med Polismyndigheten så fort som möjligt för att få hemskickat registerutdraget i tid.

Beställ registerutdrag från polisen Länk till annan webbplats.

Inom följande områden erbjuder vi platser

Förskola och fritidshem (19 platser)
Deltar i barnens lek både inne och ute, hjälper personalen med tex. materialvård och städning.

Lokalvård (13 platser)
Städning av kommunens lokaler.

Töllstorp vaktmästeri (4 platser)
Arbeta med utemiljön kring Töllstorpsområdet.

Töllstorp Sporthall/Cafeteria (3 platser)
Hjälpa till med olika arbetsuppgifter i sporthall och cafeteria.

Turistinformatör (3 platser)
Du och dina kollegor träffar turister på olika besöksmål runt om i kommunen. Du svarar på frågor och tipsar om vad de kan hitta på här under sin semester! Du jobbar även med vår instagram ”Visit Gnosjö”. Det är viktigt att du som söker är utåtriktad och social, du ska också kunna bra svenska och engelska.

Fastighetsskötsel/vaktmästeri (9 platser)
Hjälpa till med diverse arbetsuppgifter som exempelvis trädgårdsskötsel.

Arbetsmarknadsenheten (3 platser)
Vara behjälplig inom verksamhetens olika områden som tex. lego och monteringsarbete, snicker och måleri, köksarbete.

Vård- och omsorg (33 platser)
Hjälpa vårdpersonal men också brukare med olika arbetsuppgifter. Inom Daglig verksamhet på Furuglänten och Läroverksgatan är sista perioden endast två veckor, 32-33.

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan för feriearbete. Senast den 20 mars 2022 behöver vi ha fått in den.

Kryssa i vilka perioder du kan arbeta. * (obligatorisk)
Kryssa i vilka perioder du kan arbeta.Fyll också i om du har några speciella önskemål angående plats och område. * (obligatorisk)
Fyll också i om du har några speciella önskemål angående plats och område.Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Senast uppdaterad: