På söndag kan du gå tipspromenad

På söndag, 12 april, så startar vi ett nytt koncept av tipspromenad i Töllstorps fritidsområde. Tipspromenad är ju ett fantastisk sätt att komma ut där man förutom motion även ger sin hjärna lite hjärngympa. Men nu slipper du att bära med papper och penna, det enda du behöver är din mobiltelefon med gratis-appen "Xrundan". Du scannar en QR-kod med din telefon från en skylt längs med motionsslingan, då dyker frågan upp och du svarar direkt i telefonen.

Det kommer att finnas två olika slingor (en på 2 km och en på 5 km), men frågorna är samma på båda banorna. För att det ska bli lättare att hitta QR-skyltarna så är banorna snitslade med röd/vita band. Tipsfrågorna byts ut en gång i veckan, varje söndag.

Starten för Gnosjöslingan (2 km) går från Stora vita skylten om Gnosjöslingan förbi Töllstorpshallens entré. Och starten för Töllstorpasjön Runt (5 km) går efter grönvit markering från nya parkeringsplatsen.

Såhär gör du för att komma igång:

  • Ladda ner appen "Xrundan" i din smartphone.
  • Registrerar dig i appen.
  • I appen väljer du sedan vilken tipsrunda du vill gå.

Det finns även ett "Riks Quiz för vuxna", det är en inbyggd tävling i appen och det lottas ut några småvinster varje vecka och ett par större månadsvinster. Det finns även ett "Barn Quiz" varje vecka.

För mer information och om hur du kommer igång se här:
www.xrundan.comlänk till annan webbplats

Sidansvarig: Susann Gustavsson

Senast uppdaterad: 2020-04-09