Chans att delta i årets Klimatvecka

Årets Klimatvecka har temat Klimatsmart näringsliv och hålls 17 till 23 oktober i hela Jönköpings län. Om du och din verksamhet gjort insatser inom klimatområdet här i Gnosjö finns det en chans att inspirera andra i vårt län. Ta chansen att anmäla ditt företag eller din organisation.

Har du och din verksamhet gjort insatser inom klimatområdet som ni vill låta andra inspireras av? Klimatveckan är ett unikt tillfälle att visa upp ert arbete och prata klimatsmarta lösningar med andra aktörer i Jönköpings län. Klimatveckan arrangeras av Klimatrådet Jönköpings län och pågår 17 till 23 oktober. Läs mer och anmäl din aktivitet på Klimatrådets hemsida, www.klimatrådet.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi kan minska vår klimatpåverkan

Klimatrådet är en samverkansorganisation med medlemmar från samhällets olika hörn; privata och ideella organisationer, företag, myndigheter och kommuner i Jönköpings län. Med engagemang och påverkansmöjligheter driver Klimatrådet utvecklingen inom klimat- och energiarbetet i länet. De genomför länets klimat- och energistrategi med åtgärder för att minska vår gemensamma klimatpåverkan och anpassa vårt samhälle till klimatförändringarna.

Jönköpings län strävar mot ett klimatsmart plusenergilän senast år 2045. Visa hur du och ditt företag bidrar under Klimatveckan genom att delta.

Senast uppdaterad: