Vattnet är tjänligt vid alla bad

Samtliga badplatser, som kommunen sköter, har tjänligt vatten vid den senaste provtagningen 9 augusti 2022. Härligt att veta nu när det är så fint väder.

Badplatser som sköts av kommunen

Välornas badplats är belägen vid sjön Härens norra strand, 3 km söder om Gnosjö. Här finns bryggor, omklädningsrum, toaletter, lekredskap, grillplats, och ramp för funktionshindrade.

Badplatsen Välorna.

På Välornas badplats finns även glasskiosk i sommar.

Flatenbadet ligger vid sjön Flatens nordöstra strand, ett par kilometer från väg 152. Här är stranden mycket långgrund och passar därför bra för barnfamiljer med mindre barn. Här finns en fin lekplats och plats för att grill, men kiosken, restaurangen och campingen är stängd i år. Stranden har fin brygga där man kan sola och ramp för funktionshindrade.

Rullstolsrampen är nerlagd i sjön, det  är asfalterat ända fram.

Vid Flatenbadet är asfalterat vid bryggan, så att det är lätt att ta rullstolen ända fram till rampen.

Götarps badplats är belägen vid Götarpssjön, utmed vägen mellan Gnosjö och Åsenhöga. Här finns bryggor, omklädningsrum, toaletter och lekredskap.

Kulltorps badplats ligger vid Albosjön utanför Kulltorp. Här finns bryggor, omklädningsrum, toaletter, lekredskap och grillplats.

Nissafors badplats är vid Vikaresjön. Handikappanpassad. Bryggor, omklädningsrum, toaletter, lekredskap och grillplats.

Lekplats och strand med träd i förgrunden.