Axel Elmblad håller upp den svenska flaggan.

Axel Elmblad har vunnit guld på O-ringen och på JVM. Foto: Annika Billstam

Två guld till Axel Elmblad

Glädjande kan vi meddela att ännu en Gnosjöbo utmärkt sig med guldmedaljer i år. Orienteraren Axel Elmblad vann på O- ringen och på juniorvärldsmästerskapen förra månaden i Portugal.

Axel Elmblad från Gnosjö har i dagarna tagit guldmedalj på O-ringen och tidigare i år på Juniorvärldsmästerskapen i orientering i Portugal. Vi är glada att vi har så många duktiga talanger inom en mängd olika områden – förutom orientering, bland annat thaiboxning och entreprenörskap. Under sommaren har vi kunnat följa Noll Deponi och deras lysande deltagande i entreprenör-EM i Tallinn. Även Moa Carlsson, som blivit världsmästare i thaiboxning är värd att nämnas. Dessa blev förärade med diplom under Järnbärardagen tidigare i år.

Nominera för förtjänstfulla insatser

Vi kommer att på samma sätt uppmärksamma Axel Elmblad under julskyltningen den första advent. Vill du nominera någon boende i Gnosjö kommun för att de gjort förtjänstfulla insatser så kommer du att få möjlighet att göra detta, blankett att använda kommer att publiceras längre fram i höst.

Senast uppdaterad: