Fyra ungdomar som är turistinformatörer i sommar.

Från vänster; Kevin Gullberg, Filippa Hedenborg, Josefin Degrell och Sandy Troung. Dessa fyra ungdomar kan guida dig runt och tipsa om spännande utflyktsmål i Gnosjö kommun.

Mobila turistinformationen 2022

Ett tydligt tecken på att sommaren är här på allvar är att turistinformatörerna är installerade. Från och med måndag 27 juni är årets informatörer beredda på att ta sig an och välkomna alla turister runtom i kommunen.

Som det varit de senaste åren är turistinformationen återigen mobil. De kommer att finnas på olika platser runtomkring i kommunen alla vardagar under sommaren. Där de befinner sig, kan du som turist och lokalinvånare komma för att få inspiration och tips på platser att besöka i kommunen, men även närliggande kommuner.

Följ VisitGnosjo# på Instagram eller Facebook

För att se vart turistinformationen håller till för dagen rekommenderar vi att ni följer VisitGnosjo på Instagram och Facebook. Det går även bra att ringa till turistinformatörerna på 0370-331041 eller mejla dem på turism@gnosjo.se.

Turistinformationen är ute och runt i kommunen mellan klockan 9.00 till 16.00, så varmt välkomna, säger vi till Gnosjö kommun och Gnosjöregionen!