Staffan Carlberg håller upp ett diplom som visar att kostchefen Eldin Salhovic fått KRAV-priset i år.

Staffan Carlberg från KRAV visar upp priset för "Årets ekologiska förebild" till Eldin Salihovic och hans kostteam.

Det blev ett pris i år också – Årets ekologiska förebild

Eldin Salihovic och hans kostteam är tilldelade ännu ett pris att ståta med. Förutom två White Guides vinster finns nu ett pris från KRAV också. De är utsedda till "Årets ekologiska förebild". Gnosjö kommun kan vara stolt.

Priset "Årets ekologiska förebild" delades ut av KRAV till Gnosjö kommun med motiveringen:

"För en konsekvent satsning på ekologiskt genom en hög andel ekologiska inköp, KRAV-certfiering av kommunens alla kök, utbildning av personal och dialog med producenter att ställa om till ekologisk och KRAV-märkt produktion".

Vi gläds åt att våra barn och äldre får ta del av ett kök med goda hållbara val.