Sjön Flaten där man ser mot Flatenbadet.

Flatenbadets camping och servering stängd i sommar

Tyvärr måste vi meddela att vi håller Flatenbadets camping stängd. Badet, lekplatsen och gräsmattorna är i gott skick, så ta gärna med egen picknickkorg om du vill fika eller äta. Serveringen kommer att vara stängd.

Kommunen har via bolaget Tråddragaren AB tagit över arrendet för campingen och jobbar aktivt för att en ny arrendator ska kunna ta över så fort som möjligt.

Det finns några hinder på vägen

Vi behöver rusta upp anläggningen. Brunnarna och ledningarna ska rensas, filter uppdateras eller ersättas. Vi kommer att analysera vatten och säkerställa kvaliteten. Tyvärr kommer detta innebära att vi håller stängt. Antagligen blir det så hela säsongen under 2022.

De långliggare på campingen, som bokat plats sen tidigare, har kommunen erbjudit plats till rimlig kostnad med primitiva förhållande. Eventuellt kommer det inte finnas el eller vatten och det har accepterats.