Söka i bibliotekskatalogen

Bibliotekskatalogen

Alla medier till exempel böcker, tidskrifter, talböcker, ljudböcker, filmer, tv-spel och musik som finns att låna på biblioteken i Gnosjö kommun kan du söka och reservera i bibliotekskatalogen. I katalogen hittar du också e-böcker och e-ljudböcker. Du kan filtrera din sökning om du väljer Utökad sökning under den stora sök-rutan på startsidan.

Medier som är utlånade kan du reservera med hjälp av lånekort och pin-kod.

Nationella kataloger

Hittar du inte vad du letar efter i katalogen för Gnosjö kommun kan du söka vidare på biblioteken i Sverige genom LIBRIS. Vill du låna material från något annat bibliotek i Sverige kallas det för fjärrlån. Det innebär att biblioteket i Gnosjö kommun lånar materialet från det aktuella biblioteket och sedan lånar ut det till dig. Ta kontakt med biblioteket om du vill beställa ett fjärrlån.

Senast uppdaterad: 2020-09-23

Låna - söka - reservera - låna om

Bibliotekskatalogenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 
Sök medier på biblioteken i Gnosjö kommun.
Logga in med lånekortsnummer (eller personnummer) och PIN-kod om du till exempel vill låna om eller reservera.

Barnens biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (boktips med mera för barn som kan läsa själv)

Barnbibblanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (rim och ramsor, sånger och annat skoj för barn som inte kan läsa själv)

Bibblan svararlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (ställ din fråga till Sveriges bibliotekarier. Du kan fråga både på svenska och på andra språk)