En bra plats - anhörigstöd på nätet

"En bra plats" är en digital mötesplats för dig som vårdar och stödjer en nära anhörig. Som användare av En bra plats kan du:

  • Nätverka med andra i liknande situation
  • Kommunicera med din kontaktperson
  • Ta del av riktad information
  • Blogga om dina anhörigupplevelser
  • Senaste nytt inom området

Du får dina användaruppgifter från din kontaktperson vilket innebär att det enbart är anhöriga som har tillgång till En bra plats. Du kan välja att vara anonym.

Ett stöd för dig som hjälper
Som anhörig kan man uppleva ett behov av att få råd och stöd, samt att nätverka med andra i liknande situation. Genom En bra plats öppnas en ny möjlighet för dig som anhörig att få tillgång till detta, på villkor som passar dig. Tanken med En bra plats är att genom att träffa andra som upplever liknande känslor av förlust, frustration, hopp och förtvivlan, är det lättare att orka vara anhörig. Tanken är också att få del av andras värdefulla erfarenheter och information från kommun/landsting. Det kan exempelvis handla om tips på saker som underlättar vardagen, allt från tekniska hjälpmedel till bemötandefrågor. En annan viktig grundtanke är att du får en kontaktperson dit du kan vända dig med frågor.

Läs mer på En bra plats webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, där kan du också direkt anmäla intresse för att få tillgång till inloggning i En bra plats.

Sidansvarig: Anne Ericsson-Ling

Senast uppdaterad: 2018-09-12

Kontakta oss

Anhörigsamordnare
Vakant

Länkar

En bra plats - anhörigstöd på nätetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster