Kommunens kvalitet i korthet 2018 - Resultatdagen

från vänster: Hanna Lundborg, projektledare SKL, Anna Manell, projektledare KKiK, Katrineholms kommun, Åsa Holmgren, projektledare KKiK, Karlskoga kommun, Anna Engström, kommundirektör, Gnosjö kommun Anna Sofia Johansson, projektledare KKiK, Lidköpings kommun

Kommunens kvalitet i korthet, KKiK, är ett nationellt projekt som omfattar cirka 260 kommuner. Där kommunerna utmanar sig själva genom att ta fram och jämföra resultat för att lära och utveckla verksamheten.

Det grundläggande syftet med KKiK har sedan starten varit att ta fram ett kunskapsmaterial som stärker de förtroendevalda i att styra mot resultat och i dialogen med medborgarna.

Gnosjö kommun har arbetat med KKiK sedan 2014. Under 2017 tillsattes en analysgrupp som har till uppgift att studera och analysera resultatet av KKiK.

Den 23 januari var det dags för resultatredovisning för 2018. Gnosjö kommuns kommundirektör Anna Engström var på plats i Stockholm för att berätta om hur man får ut det mesta och det bästa av KKiK i Gnosjö kommun. Anna Engström beskriver hur analysarbetet går till och hur resultatet används för att utveckla och förbättra kommunens verksamhet där det behövs.

Om du vill ta del av hela webbsändningen av konferensen har du möjlighet att göra det här: Webbsändning KKiK resultatredovisning 2018länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om du vill höra kommundirektören Anna Engström berätta om Gnosjö kommuns analysarbete hittar du det avsnittet under rubriken:
Paneldebatt - Hur får man ut det mesta och det bästa av KKiK i sin kommun?

Sidansvarig: Emilia VanDerMeulen

Senast uppdaterad: 2019-01-24